Кармен

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Димензии: 285х255см

ЦЕНА:

54.500 ден

ИЗРАБОТКА

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км 20 до 50км 2500ден 50 до 100км 3000ден Над 100км 4000ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД БАСТИА

205х100

ТРОСЕД БАСТИА СО 3 СЕДИШТА

230х100

ДВОСЕД БАСТИА

185х100