Лего

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 240х165см

Длабочина на седиште: 80см

Висина на седиште: 45см

Опција за спуштање

Димензии на лежај: 215х165см

Простор за складирање

Полнење: ПУ Пена + жичано јадро

Опција за промена на агол, штоф и боја

37.000 ден

ИЗРАБОТКА


АГОЛ ЛЕГО

Мала гарнитура со големи можности. Неговата мултифункционалност ви нуди можност за удобно живеење во мали простории. Лесно се трансформира во лежај и има дополнителен простор за складирање. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ) и вал опруга. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км 20 до 50км 2500ден 50 до 100км 3000ден Над 100км 4000ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МЕРЛИНО

240х160

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​