Лукс

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 275х200см

Полнење: ПУ Пена

57 000 ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км