Перла

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 287х173см

Полнење: Super Soft HR Пена

Гаранција: 3 години

69.700 ден

ИЗРАБОТКА


АГОЛ ПЕРЛА

Агол Перла Стилски и елегантен дизајн. Нуди исклучителен комфор. Наслони кои се подесуваат и даваат уникатен изглед и удобрност. Црни метални ногарки во мат финиш со модерен дизајн.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

3 години

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД ПЕРЛА

225х105

ДВОСЕД ПЕРЛА

200х105

ТРОСЕД БАСТИА СО 3 СЕДИШТА

230х100