Софија

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 290х210см

Длабочина на седиште: 80см

Висина на седиште: 45см

Опција за спуштање

Димензии на лежај: 160х190см

Простор за складирање

Полнење: ПУ Пена + жичано јадро

Опција за промена на агол, штоф и боја

45.000 ден

ИЗРАБОТКА


АГОЛ СОФИЈА

Гарнитура која ви нуди елегантен дизајн, максимално удобно седење, просторен лежај за спиење и простор за складирање. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ) и вал опруга. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км 20 до 50км 2500ден 50 до 100км 3000ден Над 100км 4000ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ ДАРИЈА

300х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ