Флип Флоп

ДВОСЕДИ

Спецификации

Димензии 170х95см

Длабочина на седиште: 70см

Висина на седиште: 48см

Опција за спуштање со табуретка*

Димензии на лежај: 140х140см

Полнење: ПУ Пена

Опција за промена штоф и боја

*Табуретката не е вклучена во цената

**Висината на седиштето може да е и пониска

21.000 ден

ИЗРАБОТКА


ДВОСЕД ФЛИП ФЛОП

Инспириран од минимализмот и скандинавскиот дизајн. Остава силен впечаток со својата едноставност, уникатност и фукнкционалност. Како ѕвезда на новата колекција 2020 на Интер Мебел поради беспрекорниот дизајн, Флип Флоп претставува безвременска елеганција со уникатна креативност. Во комбинација со табуретка Флип Флоп се додава дополнителни функционалност како дополнително седиште и помошен елемент за спуштање на троседот.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД ФЛИП ФЛОП

230х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ДВОСЕД БАСТИА

185х100

ТРОСЕД БАСТИА

205х100