Фотелја Корона

ФОТЕЛЈИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 70х80см

Висина на наслон: 90см

Полнење: ПУ Пена

Само експонати

15.000 ден

ИЗРАБОТКА

Фотелја Корона

Фотелја со удобно седење и висок наслон. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ). Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Фотелја ПИ

70х70

Фотелја Флип Флоп

100х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ*

Фотелја Сохо

70х68