Француски лежај ИМ

ЛЕЖАИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Димензии за нарачка: 140х200, 160х200см и 180х200см

Опција за промена на штоф и боја

*Цените се однесуваат само за лежајот, БЕЗ НАДДУШЕК

ЦЕНА:

120x200 -

140x200 -

160x200 -

180x200 -

22.500ден

24.500ден

26.300ден

28.300ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ЛЕЖАЈ АРТ

140х200, 160х200 и 180х200

НАДДУШЕК МЕМОРИ

140х200х4, 160х200х4 и 180х200х4

ЛЕЖАЈ КОНЦЕПТ

140х200, 160х200 и 180х200