Клуб Маса Инекс 12/3

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

55х56х62

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

12.690ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ И БОИ

Големиот избор на бои за плотна и бајцови за ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб Маса Т-3

100х65, 120х80

Клуб Маса Малдив

100х70, 120х80, 140х80

Клуб Маса Анкона

115х75, 140х80