Клуб Маса Хобит

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Хобит

Димензии: 100х60 см

Плотна: Орев

Ногарки: Метал

ЦЕНА:

12.900ден

ИЗРАБОТКА

ХОБИТ

Уникатна клуб масичка со плотна од орев и метални ногарки.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Индустриал 2

Ф-70

Клуб маса Индустриал 4

120х70

Клуб маса Хобит

Ф = 50