Клуб маса Индустриал 1

КЛУБ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Клуб маса Индустриал 2

Опција за промена на боја на плотна

Плотна: Медијапан

Ногарки: Метал

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

Ф = 40 -

9.750ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА

Дизајнирајте ја вашата маса и направете уникатно парче мебел. Достапна во повеќе од 250 различни бои!

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса К-14

130х70

Клуб маса К-10

120х70

Клуб маса Индустриал 4

120х70