Клуб Маса Лода

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Клуб маса Лода

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120х80х40 -

11.950ден

ИЗРАБОТКА

БАЈЦОВИ И БОИ

Големиот избор на бои за плотна и бајцови за ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб Маса Т-5

100х65, 120х80

Клуб Маса К-10

120х70

Клуб Маса Анкона

115х75, 140х80