Клуб Маса Малдив

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Previous
Next

Клуб маса Малдив

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

100х70х50 -

120х80х40 -

140х80х40 -

11.500ден

11.890ден

13.700ден

ИЗРАБОТКА

БАЈЦОВИ И БОИ

Големиот избор на бои за плотна и бајцови за ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Анкона

115х75, 140х80

Клуб маса Т-5

100х65, 120х80

Клуб маса Т-3

100х65, 120х80