Клуб Маса Металум

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Клуб маса Металум

Опција за промена на бајц на плотна

Плотна: Фурниран Медијапан

Ногарки: Метални

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120х80х40 -

14.100ден

ИЗРАБОТКА


БАЈЦОВИ ЗА ПЛОТНА

Големиот избор на бајцови за плотна ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Отоман

120х80

Клуб маса Индустриал 4

120х70

Клуб маса Т-4

120х80