Клуб Маса Т-4

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Клуб маса Т-4

Опција за промена на бајц на плотна и ногарки

Плотна: Фурниран Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120х80х40 -

10.930ден

ИЗРАБОТКА

БАЈЦОВИ

Големиот избор на бајцови за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата клуб маса.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Отоман

120х80

Клуб маса Лода

120х80

Клуб маса Металум

120х80