Стол Аксел

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Спецификации

Барски стол со опција за прилагодување на висината на седење (од 60 до 80 см)

ЦЕНА:

4.700ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол Кандино

Стол З-14

Стол З-09