Стол З-19

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-19

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Метални

ЦЕНА:

4.990ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

Достапни во златна и црна варијанта.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол Кандино

Стол З-14

Стол З-09