Стол З-20

СТОЛИЦИ

Спецификации

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Previous
Next

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

6.400 ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол Манзано

Стол З-10

Стол З-19