Табуретка Бастиа

ТАБУРЕТКИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Табуретка Бастиа

Димензии: 100х70

Опција за промена на штоф и боја

Полнење: HR Пена

11.000 ден

ИЗРАБОТКА


ТАБУРЕТКА ЗИПЕР

Мала табуретка со уникатен дизајн која ке ви го збогати просторот.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД ЕЛЕГАНС

215х110

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД МАРИЈА

230х100

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ