Флип Флоп

ТАБУРЕТКИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии 100х80см

Висина на седиште: 55см**

Полнење: ПУ Пена

Опција за промена штоф и боја

Опција за спуштање*

*Табуретката се отвара само како дополнителен елемент за спуштање на двосед или фотелја Флип Флоп

**Висината на седиштето може да е и пониска

8.000 ден

ИЗРАБОТКА


ТАБУРЕТКА ФЛИП ФЛОП

Инспирирана од минимализмот и скандинавскиот дизајн. Остава силен впечаток со својата едноставност, уникатност и фукнкционалност. Во комбинација со фотелја или двосед Флип Флоп се додава дополнителна функционалност како дополнително седиште и помошен елемент за спуштање на троседот.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ТРОСЕД ЕЛЕГАНС

215х110

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД МАРИЈА

230х100

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ