Трп. Маса Метал 1

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Метал 1

Плотна од масивно дрво и метални ногарки

Опција за промена на плотна - Даб или Бука

*Опција за нарачка во разни форми и димензии

Ногарки: Метални

ИЗРАБОТКА

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Отоман

160х90

ФИКСНА

Трп. Маса Малдив

140х90, 160х90

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса Анкона

120х80, 140х90, 160х90​

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ