Трп. Маса Отоман

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Отоман

Опција за промена на тон/бајц на плотна

Плотна: Фурниран Медијапан

Ногарки: Метални

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

160x90+40 -

23.355ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса T-4

160х90

ФИКСНА

Трп. Маса Металум

160х90

ФИКСНА

Трп. Маса Анкона

120х80, 140х90, 160х90​

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ