Трп. Маса Т-2

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Т-2

120х80 или 140х80 - Фиксна

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120x80

14.420ден

140x80

15.420ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-5

120х80, 140х90, 160х90​

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса T-4

160х90

ФИКСНА

Трп. Маса Лода

140х90, 160х90

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ