Трп. Маса Т-4

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Т-4

Опција за промена на тон/бајц на плотна и ногарки

Плотна: Фурниран Медијапан - Бука

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

160x90

20.500ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-3

120х80, 140х90, 160х90

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса Лода

140х90, 160х90

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса Анкона

120х80, 140х90, 160х90​

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ