Трп. Маса Т-5

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Димензии и спецификации

Previous
Next

Трпезариска маса Т-5

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Опција за отварање

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120x80+40 -

23.890ден

140x90+40 -

27.310ден

160x90+40 -

28.390ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-3

120х80, 140х90, 160х90

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса Малдив

140х90, 160х90

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса Анкона

120х80, 140х90, 160х90​

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ